Család

Biciklijével veszett nyoma a 73 éves bácsinak

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a vasárnap reggel eltűnt Ördögh Antalt.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Ördögh Antal eltűnése ügyében. Az idős férfi 2017. április 16-án 9 óra 30 perc körül, szatymazi otthonából kerékpárral a település határában levő tanyájára indult, de oda nem érkezett meg. Azóta semmi hír sincs róla – írja a police.hu.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ördögh Antal átlagos testalkatú, 165-170 centiméter magas, 70-80 kilogramm. Haja rövidre nyírt, ősz, feje tetején kopasz. Homloka magas, arcformája hosszúkás, arcán hajszálerek látszódnak, kicsit borostás, szeme barna, szemöldöke vastag, ősz. Fogai sárgásak, elöl, jól látható helyen két foga hiányzik. Eltűnésekor sötétkék melegítőruhát és fekete simlis sapkát viselt. Kerékpárja egy férfivázas ezüst mountain bike, a vázon jól látható fekete Kellys felirattal.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16–22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top