Család

Berágtak a felnőttek, mert nem játszhatnak Legolandben

A felnőtt legórajongók hivatalos szervezete fel van háborodva a melbourne-i Legoland korlátozásain. A szervezet tagjai az emberi jogaikra hivatkozva követelik a legózást.

A szinte hihetetlen, de mégis létező AFOL – Adult Fans of the Lego (felnőtt legórajongók) szövetsége a napokban dühös panaszokkal támadta a melbourne-i Legoland Discovery Centre-t, amiért azok nem engedélyezik a felnőttek számára a park igénybevételét.

Berágtak a felnőttek, mert nem játszhatnak Legolandben

A szervezet tagjai szerint a korlátozás az emberi jogaikat sérti, és látszólag simán vannak annyira dühösek, hogy hivatalos panaszt is benyújtsanak. Bár a park csak kedden nyílt meg, és elvileg tart speciális “felnőttestéket”, alapvetően csak 17 éven aluliakat fogad. Ezt viszont rengetegen nem tudták, és állítólag egy csomóan (felnőtt legórajongók) vásároltak is éves bérletet, amit most nem tudnak felhasználni.

Az intézmény Facebook-oldalát máris megsorozták a felháborodott kommentek, amik többnyire arról szólnak, hogy a legózás ugyanúgy a felnőttek játéka is. A Legoland szóvivője ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy a park speciálisan gyerekek számára, gyerekek szórakoztatására épült, ezért arra kérik a felnőtteket, használják ki a számukra rendezett “felnőttestéket”.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top