Család

Feltette a fiát a vonatra és elküldte a semmibe

Vonatra ültette 12 éves fiát egy anyuka, hogy csatlakozzon osztálytársaihoz az osztálykiránduláson. A vonat elindult, és az anyának ekkor esett le, hogy csak másnap lesz az osztálykirándulás. A gyereknek viszont nem volt mobilja, így a rendőrséget értesítette a helyzetről.

Szerencsésen végződött annak a 12 éves kisfiúnak a kalandja, akit édesanyja egy nappal korábban indított útnak az osztálykirándulásra. Az időzavarban lévő édesanya hétfőn vitte ki Lipótújvár vasútállomására a fiát, és ültette fel a Zsolnára tartó vonatra, hogy csatlakozzon az osztálykiránduláshoz.

Miután a vonat elhagyta az állomást, akkor esett le neki, hogy nem hétfőn, hanem kedden van az osztálykirándulás, viszont 12 éves fiának még nincs mobiltelefonja, így nem tudott neki szólni arról, hogy a zsolnai állomáson senki se fogja várni, ne essen pánikba.

Anyu sem esett, hanem értesítette a rendőrséget, akik egyből felvették a kapcsolatot a zsolnai vasúti rendőrséggel, és elmesélte az esetet, leírva a fia ruházatát is. A rendőrök fél óra alatt megtalálták az állomáson a kis kalandort, akinek semmi baja nem esett ez alatt az idő alatt.

“Mindnyájan felgyorsult korban élünk, ezért mindenki figyeljen oda az ilyen helyzetre, ami bárkivel megtörténhet” – nyugtázta a történteket a szlovák rendőrség.

Bumm.sk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top