Család

Munkába indult, de nyoma veszett

Busszal indult munkába a 21 éves Kardos László, azóta nem látták. A családja már 2 napja nagyon aggódik érte.

Már 2 napja, hogy szerettük eltűnése gyötri a berettyóújfalusi Kardos családot. A 21 éves Kardos László dolgozni indult, azóta azonban senki nem tud róla semmit.

Munkába indult reggel a Debrecenbe tartó, 7:20-as busszal a Berettyóújfalu, Bessenyei György Szakközépiskolába. Azt nem tudjuk, hogy leszállt-e a buszról, de azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen” – írja az Eltűnt emberekért megoszthatod csoport Laci rokonainak felhívása alapján. Orvosi kezelés alatt nem áll, gyógyszert nem szed, káros szenvedélye nincs. Eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Az eltűnt Laci fekete bőrdzsekiben, világoskék, hosszú ujjú ingben és barna vászonnadrágban tűnt el, körülbelül 175-178 cm magas, testsúlya 78 -75 kg, testalkata zömök.

A hozzátartozók azt kérik, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06 80 555 111 “Telefontanú” zöldszáma, vagy hívhatják a következő telefonszámot is: 06 20 239 7620.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top