Család

Recepciós lett a macska, amely már 400 napja várja az örökbefogadást

Több mint egy éve várja az örökbefogadást a Champas névre keresztelt cica – most előléptették recepciósnak, hogy végre családba kerülhessen.
Recepciós lett a macska, aki már 400 napja várja az örökbefogadást 

A Champas névre keresztelt cicus azért lehetett olyan sokáig a menhelyen, mert félénk természete miatt hajlamos volt inkább a háttérbe húzódni. 400 menhelyi nap után azonban gondozói úgy döntöttek, ideje reflektorfénybe állítani a macskát, szóval kinevezték recepciósnak, dokumentálva dolgos munkanapjait is. 

Recepciós lett a macska, aki már 400 napja várja az örökbefogadást 

A jópofa projekt nemcsak azért bizonyult jó ötletnek, mert segített Champasnak kicsit kinyílni, hanem azért is, mert az így előtérbe került macska végre bekerült a cicakeresők látómezejébe is. Champas kommunikációs problémáit a gondozók kézzel írt táblákkal orvosolták, amelyek sikeresen tolmácsolták a cicus elragadó személyiségét, és hamarosan eredményre is vezettek: Champast ugyanis a “kampány” kezdete után nem sokkal végre örökbe fogadták. Úgy tűnik, az új meló új családot is hozott!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top