Család

Véletlenül rossz eljegyzést örökített meg a fotós

Elképesztően kínos dolog történt a fotóssal, akinek titokban kellett volna képeket készítenie egy romantikus, napfelkeltés lánykérésről: készített vagy 450 szuper képet – csak egyiket sem a jó párról...

Jacob Peters, fotográfus szombaton hajnalban, 2:30-kor kelt, hogy időben kiérjen a wisconsini kirándulók egyik kedvenc kilátóhelyére, pontosabban arra a helyre, ahonnan megfigyelheti a semmi fölé nyúló szirtet. Peters hosszú kocsikázás és némi túrázás után felállította felszerelését és várta a párt, amelynek férfi tagjával megbeszélte, hogy dokumentálja a romantikus lánykérést a napfelkeltében.

Véletlenül rossz eljegyzést örökített meg a fotós 

Kábé 6:17 körül meg is érkezett a pár, Peters pedig elkezdte csattogtatni a kameráját, és csinált is több tucat szuper képet. Bár odafent nem volt térerő a telefonján, a kocsiból már sms-t írt kliensének, amelyben gratulált a szép lánykéréshez, és biztosította felőle, hogy csodásan sikerültek a képek. Ekkor derült ki a bibi, a pár ugyanis késett a megbeszélt időponthoz képest, és ott sem volt, mikor Peters a képeket készítette – mint kiderült, egy másik párról.

Véletlenül rossz eljegyzést örökített meg a fotós
Véletlenül rossz eljegyzést örökített meg a fotós 

A fotós először nagyon bosszús lett az abszurd hibától, de később úgy döntött, megkeresi a véletlenül lefotózott párt, hogy legalább ők örüljenek a képeknek. Jelenleg azon dolgozik, hogy az eredeti kliensét kiengesztelje egy csodaszép sorozattal, amihez közösségi finanszírozással gyűjt pénzt.

 

PetaPixel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top