Család

Legyen az idei gyereknap a legcsaládibb vasárnap!

Május utolsó vasárnapján hagyományosan mindenhol gyermekprogramokba botlunk. De idén május 28-án az egész családdal remekül szórakozhattok, ha kilátogattok az Andrássy útra.
Legyen az idei gyereknap a legcsaládibb vasárnap!

A főváros szívében rendezik meg az idei Családi Fesztivált. A Kodály köröndnél koncertekkel, kirakodóvásárral kézműves foglalkozások várnak ránk. A legkisebbeknek a Babakunyhó, a nagyobbaknak többek között az állat- és hangszersimogató kínál majd élményeket, de a közlekedésbiztonsági játékon az egész családdal együtt is részt vehetünk.

A vasárnapi Családi Fesztivál fő törekvése, hogy a rohanó hétköznapok után tartalmas, szórakoztató együtt töltött időt biztosítson mindannyiunknak. Lesznek kézműves programok, virtuális kirándulás és süteménysütő verseny, ahol a nagyik és az unokák közösen mérhetik össze a legtitkosabb családi receptjük sikerét a többi versenyző pároséval. Ha neveznétek, gondoskodjatok róla, hogy a tepsit 9 és 11 között leadjátok a Kodály köröndnél lévő Sütiponton! A zsűri – Stahl Judit, Liptai Caludia és Nándori László aranykoszorús cukrászmester – délben hirdeti ki az eredményt, a díjazottak értékes családi utazást nyerhetnek.

Az év legcsaládibb vasárnapján az Oktogonnál 10 órakor Bújj, bújj, zöld ág címmel közösségi flashmob indul, a zenei színpadokon a többi között fellépnek a Virtuózok, a Magyar Rádió Gyermekkórusa, a Kolompos, Bársony Bálint, Palya Bea, Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar.

A fesztivál védnöke Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

A részletes programról a fesztivál Facebook-oldalán tájékozódhattok.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top