Család

Állandóan feleségéről posztol az Instagram 86 éves sztárja

A 86 éves Geoffrey Walker nem gondolta volna, hogy híres lesz Instagram-oldalával – ő csak imádott feleségéről szeretett volna megosztani néhány fotót. De az egész annyira cuki, hogy az internet nem tud betelni vele!

Kész szerencse, hogy valakinek sikerült véletlenül belebotlania Geoffrey Walker Instagram-oldalába, mert valószínűleg most ez a legcukibb szeglete az internetnek. Az idős férfi saját bevallása szerint először azért kezdett el aktívan részt venni a közösségi médiában, hogy így tartsa a kapcsolatot nagy családjával, de Instagramját szinte kizárólag szeretett feleségének, Pauline-nak szentelte, akiről nem elég, hogy elképesztően aranyos képeket posztol, de olyan kommenteket ír mellé, hogy az embernek zokognia kell a meghatódottságtól.

Állandóan feleségéről posztol az instagram 86 éves sztárja
Állandóan feleségéről posztol az instagram 86 éves sztárja
Állandóan feleségéről posztol az instagram 86 éves sztárja

A pár még 1951-ben házasodott, és azóta töretlen a szerelem, olyannyira, hogy Geoffrey még könyvet is írt a nehéz időszakról, mikor fiatal katonaként a Távol-Keleten szolgált – ebben a kötetben egyébként egy csomó szerelmes levelet is közölt.

Az idős férfi egyelőre nem igazán érti, mire a nagy felhajtás, de azt mondja, továbbra is posztolni fog imádott feleségéről, szóval tényleg mindenképpen érdemes bekövetni őt!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top