Család

Ezt válaszolta az anyuka azoknak, akik beszóltak kisfia fülbevalójára

Egy anyuka megengedte ötéves kisfiának, hogy fülbevalót rakasson a fülébe, mire azonnal jött a netes támadás. A 24 éves édesanya azonban karakán módon visszavágott az őt gyalázóknak.

A 24 éves Tegan Pettet már régóta nyúzta ötéves kisfia, hogy kilövethesse a fülét. Az anyuka elmagyarázta a gyereknek a füllyukasztás procedúráját, megkérte a kisfiút, hogy gondolja át a dolgot, de Storme továbbra is kitartóan ragaszkodott az ötlethez. Mikor anyja végre áldását adta a dologra, a kisfiú repesett az örömtől, nagy gonddal kiválasztotta a megfelelő fülbevalót, és a lyukasztás után kábé minden szembejövőnek elmondta, hogy egyáltalán nem is sírt, és hogy nézzék csak meg, mennyire menő az új fülbevalója.

Ezt válaszolta az anyuka azoknak, akik beszóltak kisfia fülbevalójára 

Azonban amikor Pett online is beszámolt a történetről, mindenki ráugrott: elkezdték keményen savazni a kisfiú külsejét és még inkább megkérdőjelezni Pett szülői döntéseit.

Az édesanya azt mondja, nevetségesnek tartja a felhajtást, hiszen senki egy szót sem szólna, ha egy ugyanilyen korú kislány fülbevalójáról lenne szó. “Engedd a gyerekednek, hogy az legyen, aki akar. Ne uralkodj felette, vezesd!” – írja az anyuka a közösségi médiában. “Az emberek ítélkezése többet mond el róluk, mint rólad” – tette hozzá az őt bírálókra utalva.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top