Család

Plus size nőnek lenni egy kigyúrt pasi mellett – őszintén vallott az anyuka

A pozitív testképért kampányoló kétgyermekes anyuka őszintén beszélt arról, milyen érzés plus size nőnek lenni szálkás, kigyúrt férje mellett, és azt is megmondta, miért nem izgatja már az egész.

Jazzy kétgyermekes anyuka, pozitív testképért kampányoló blogger, boldog feleség. A napokban különleges fotót osztott meg az Instagramon: a képen férje mellett feszít a tengerparton fürdőruhában, és míg a férfi tényleg úgy fest, mintha egy edzőterem reklámarca lenne, Jazzy kifejezetten plusz size alkatnak mondható.

Plus size nőnek lenni egy kigyúrt pasi mellett - őszintén vallott az anyuka

“Az évek során ez a férfi minden hurkát, minden domborulatot, minden striát szeretett a testemen, és én sosem értettem, miért – kezdi az anyuka. – Hogyan szerethet valamit, ami ennyire messze van a tökéletestől? Hogy lehet, hogy egy férfi, aki »fittnek született«, szeressen egy olyan embert, mint én? Nekem nincsen lapos hasam, rezeg a testem, mikor sétálok, ha pedig túl gyorsan futok fel a lépcsőn, összecsapódnak a hurkáim. Mégis rájöttem, hogy »tökéletes« testem van. Mert minden hurka, minden stria, minden domborulat tökéletesen boldoggá tesz mindkettőnket. Szeretem a testem, és végre értem, hogy miért szereti a férjem is!”

A megható poszt azóta bejárta az internetet, és Jazzy elképesztően sok támogató üzenetet kapott, ő pedig boldog, hogy végre magabiztos lehet kigyúrt, sportos férje mellett is.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top