Család

Élete meglepetése várta a magányos kisfiút 5. születésnapján

Mivel Xavier nem járt óvodába, egész mostanáig barátkozni sem volt lehetősége. Ötödik születésnapjára mégis barátokat kért. Olyanokat, akik vele egyidősek.

Mikor a kisfiú nagymamája meghallotta unokája kívánságát, úgy döntött, kerül, amibe kerül, valóra váltja azt. “Nem is olyan rég csatlakoztam a Facebookhoz, de valamiért úgy éreztem, ez a megfelelő hely, hogy szerezzek néhány barátot Xaviernek” – nyilatkozta a Daily Mail ausztrál kiadásának Mariza Borg, majd hozzátette, álmában se gondolta volna, hogy a felhívására végül ilyen sokan jelentkeznek majd.

Ha olyan szülő vagy, akinek van egy öt év körüli gyermeke, és szívesen feldobnád egy nagyon magányos másik ötéves születésnapját akár csak egy-két órára is, akkor szeretettel várunk a minchinburyi McDonald’sban.” Így szólt az a felhívás, amelyet Marize szétküldött az ismerősei között, akiken keresztül aztán villámgyorsan eljutott a megfelelő csoportokba is.

Élete meglepetése várta a magányos kisfiút 5. születésnapján

Végül 50 gyerkőc látogatott el Xavier szülinapi bulijára, sokkal több, mint amire Mariza gondolni mert volna. “Bevallom őszintén, azt hittem, legfeljebb 1-2 gyerek jön. Boldog vagyok, hogy a levelem ilyen sok szülőt és gyerkőcöt megmozgatott” – mondta a büszke nagyi, akinek a legnagyobb elismerést mégsem a rengeteg gyerek, hanem unokájának boldog mosolya jelentette. Még egy cuki fotót is készített Xavierről, ahogy megpillantja a szülinapi sokadalmat. Íme:

Élete meglepetése várta a magányos kisfiút 5. születésnapján

A nagymama elárulta, a zsúr szerencsére minden szempontból remekül sikerült: Xavier boldogan játszott a vele egykorú gyerekekkel, sőt, néhány édesanya még azt is felvetette, hogy mostantól együtt menjenek a játszótérre.

Olvass még többet születésnapi bulikról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top