Család

Ezt reagálta a jó fej professzor a gyereke miatt hiányzó anyuka levelére

Az egyedülálló anyuka nappal egyetemre jár, éjjel egy étteremben dolgozik, és persze próbál tökéletes édesanyja lenni kisbabájának is. Mikor egy fontos órát kellett kihagynia kisbabája miatt, arra számított, hogy tanára leszúrja majd, de valami egészen más történt.

A 21 éves Morgan King számára nem egyszerű az élet. Miközben nappal a Tennessee Egyetemre jár terápiás rekreáció szakra, egyedül neveli Korbyn nevű kisbabáját, ráadásul éjjelente egy étteremben is dolgozik, hogy legyen egy kis bevétele. Nemrégiben egy fontos óráról kellett hiányoznia a kisbabájával kapcsolatos teendői miatt, ahol ráadásul még dolgozatot is írtak volna.

Ezt reagálta a jó fej professzor a gyereke miatt hiányzó anyuka levelére

King sűrű elnézéseket kérve írt professzorának, aki viszont olyan válasszal reagált, amire nem számított.

A tanár először sajnálkozott, hogy Morgan nem tudott eljönni az órára, majd részletesen elmagyarázta neki, hogyan férhet hozzá az előadás anyagához. Végül pedig – és itt jön az igazán megdöbbentő rész – felajánlotta, hogy Morgan legközelebb hozza be kisbabáját az órára, sőt még azt is hozzátette, hogy szívesen fogja a kicsit, hogy a lány zavartalanul jegyzetelhessen.

Morgan teljesen meghatódott a levélen, amit aztán meg is osztott a közösségi médiában, most pedig az egész net a jó fej professzort imádja! Alább olvasható a teljes e-mail eredeti nyelven:

Ezt reagálta a jó fej professzor a gyereke miatt hiányzó anyuka levelére 

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top