Család

Biciklivel tűnt el a kiskunmajsai néni

Kiskunmajsa felől Móricgát irányába biciklizett az idős asszony, akkor látták utoljára.

A 80 éves Novikov Antal Sándorné 2017. július 8-án feltehetően a délelőtti órákban a lakóhelyéről kerékpárral ismeretlen helyre távozott. Utoljára aznap dél körül látták az 5402-es számú úton Kiskunmajsa felől Móricgát irányába közlekedni. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az idős asszony körülbelül 160 centiméter magas, körülbelül 70 kilogramm testsúlyú. Arca kerek, ősz haja rövid, hullámos. Ovális formájú fekete keretes szemüveget visel.

Biciklivel tűnt el a kiskunmajsai néni
Novikov Antal Sándorné
Fotó: Police.hu

Eltűnésekor sötét színű szövetnadrág és lila csíkos, világos színű ujjatlan blúz volt rajta, fekete színű tépőzáras szandált viselt. Magával vitte világosbarna színű kézitáskáját is. Otthonából fehér színű kempingkerékpárral távozott, amelynek csomagtartóján kopott fehér kosár van. Az asszony térben és időben nem tud tájékozódni.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható asszony jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06 76/513 356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06 80/555 111 “Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top