Család

Gyermekei után sír az éber kómában fekvő Kata

A 36 éves nőnek a műtétje előtt az volt az utolsó szava: a gyerekeimet akarom. Édesanyja reménykedik, hogy javul Katalin állapota.

Három éve fekszik éber kómában, mégis minden rezdülést érez a barcsi édesanya, aki gyakran sír gyermekei után – írja a Bors. A gyerekek, 12 éves lánya és 14 éves fia, azóta nem jártak édesanyjuknál, hogy kómába esett. 

 “A napokban értesítettek egy levélben, hogy teljes egészében megvonják Kati láthatási jogát, valószínűleg egy jogi tévedés miatt. Pedig annak idején Kati egyedüli anyaként nevelte őket. Mindene a két gyerek volt. Innentől, ha akarnának is jönni, akkor sem tehetik. Fogalmam sincs, miért döntöttek így. Ez a kómán kívül a legkegyetlenebb dolog, ami történt Katival” – panaszkodott Kistaj Éva, aki 3 éve ápolja lányát, Katalint, aki agyműtétje óta fekszik éber kómában és félő, hogy az otthonát is elveszítheti. Éva ezért most ügyvédet keres, aki segít nekik bizonyítaniuk igazukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top