Család

Így vágott vissza a meleg kávézótulajdonos a homofób párnak

Egy pár azért hagyta ott kedvenc kávézóját, mert megtudták, hogy meleg a tulaj. Így vágott vissza a férfi a homofób vendégeknek!

Az ausztrál Jay Horne a cairnsi Paradiso kávézó tulajdonosa, és történetesen meleg. A napokban Facebook-posztban osztotta meg, hogy egy rendszeres törzsvendégnek számító hetero pár azért kezdte el kerülni a helyet, mert kiderült számukra, hogy a tulaj homoszexuális.

Így vágott vissza a meleg kávézó tulajdonos a homofób párnak

“Kíváncsi vagyok… Szerintetek ti is melegek lesztek (ha már nem vagytok eleve azok), ha olyan helyen esztek vagy isztok, amit melegek vezetnek?” – teszi fel a zseniális kérdést Horne. “Ma iszonyú vicces dolgot hallottam… Egy rendszeresen hozzánk járó hetero pár azért nem jön többet, mert rájöttek, hogy meleg a tulaj és az üzletvezető. Annyi tudok mondani, pech nekik!”

A férfi egyébként azt mondja, nem akarja, hogy azt higgyék, Cairns homofób város, alapvetően elfogadó közösségről van szó, de fontosnak tartotta megosztani az esetet, ugyanis kötelességének érzi, hogy a homofóbia ellen harcoljon.

 

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top