Család

Megalázták a hasa miatt, a próbafülkében zokogott a kismama

Revie azt mondja, a várandóssága 24. hetében már akkora pocakja volt, mint másnak a kilencedik hónapban. Ismerősei nem is hagyták szó nélkül a dolgot.

A brit személyi edző és életmódblogger, Revie Jane tavaly nyáron esett teherbe első gyermekével. Azt mondja, az első néhány hónapban madarat lehetett volna fogatni vele, annyira boldog volt, ám mindez egy csapásra megváltozott, mikor a hasa nőni kezdett.

 “Nem tagadom, a pocakom tényleg hatalmas volt. A terhesség 24. hetében például úgy néztem ki, mint más a kilencedik hónapban” – vallja be Revie, majd hozzáteszi, leginkább az zavarta, hogy ismerősei és a családja is egyfolytában sápítoztak a hasa méretein.

Megalázták a hasa miatt, a próbafülkében zokogott a kismama

“Egy idő után betelt a pohár. Azt éreztem, ha még egyszer valaki beszól a hasamra, az arcába üvöltöm, hogy hagyjon békén.” A pontot az i-re végül nem egy családtag, hanem egy teljesen ismeretlen nő, egy ruhabolti eladó tette fel. Revie azt mondja, épp egy új kismamaruhát indult próbálni, mikor az eset történt. “Az eladó végignézett rajtam, és rikácsolni kezdett, hogy a barátnője 36 hetes terhes, de még neki sincs ekkora hasa.”

Revie azt mondja, ez a sokadik megjegyzés szíven ütötte, annyira, hogy ezt követően percekig zokogott a próbafülkébe zárkózva. Ekkor határozta el, hogy innentől kezdve kiáll magáért, és az összes többi kismamáért, akiket rendszeresen piszkálnak a hasuk mérete miatt. A fiatal nő a Facebookján és az Instagram-oldalán rendszeresen pozitív üzeneteket tesz közzé, emellett posztjaival arra neveli olvasóit, mit mondjanak egy kismamának és mit ne.

 Olvass még többet a témában az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top