Család

Mi minden várhat az iskolás gyerekemre? – A ti kérdéseiteket tesszük fel pszichológus szakértőnknek

Az NLCafé egy pszichológus segítségével élőben segít az iskolai problémák megoldásában. Írd meg, nálatok mi okoz nehézséget, és megkérdezzük a szakértőtől.

Egy gyerek életében és fejlődésében az egyik, ha nem a legmeghatározóbb időszak az a tizenkét év, amit az általános és a középiskolában tölt. A szülők pedig ott segítik a gyereküket, ahol csak tudják. De sokszor nekik is jól jön a segítség, ha új helyzettel találják magukat szemben.

Arra gondoltunk, megpróbálunk nektek segíteni azzal, hogy ezekről az új szituációkról, a kortárs közösségekben felmerülő problémákról és a lehetséges szülői eszközökről tartunk beszélgetést egy szakértővel.

Bárány Eszter pszichológussal próbálunk majd minél több kérdésetekre válaszolni élőben szerdán, szeptember 20-án 17:30-kor az NLCafé Facebook-oldalán.

A cikk alatt is feltehetitek kérdéseiteket, írhattok levelet is az nlcafe@centralmediacsoport.hu e-mail-címre, vagy kérdezzetek a Facebook-oldalunkon, akár az élő adás közben, kommentben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top