Család

Esküvői fotói miatt fogyott le a menyasszony

Amikor meglátta az esküvői képeket, rádöbbent, hogy változtatnia kell.

A brit Amy Lee és párja, Mickey 2015-ben házasodtak össze. Az ara akkor 110 kilót nyomott és egy 48-as méretű esküvői ruhát viselt. A ceremóniára egy anyakönyvi hivatalban került sor, a menyasszony pedig szeretett volna édesapjával karon fogva bevonulni, ám túlsúlya miatt egyszeűen nem fértek el rendesen a széksorok között.

Miután a nő végignézte az esküvőjén készült felvételeket, nagyon elkeseredett, és elhatározta, hogy megszabadul a túlsúlyától. Szembesült azzal, hogy mindig is érzelmi alapon evett, a stresszt is evéssel vezette le, ez vezetett az elhízásához. Felkeresett egy fogyókúrás klubot, és egészséges étrendre váltott.

 

A 27 éves Amy azóta közel 40 kilót adott le, és még tovább szeretne fogyni. Férjével azt tervezik, hogy 2020-ban, az ötödik házassági évfordulójukon megújítják az esküjüket. A nő akkor egy 38-as méretű ruhában szeretne oltár elé állni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top