Család

Fogalma sem volt a családnak, mekkora hős a kutyájuk

A gazdái azt hitték, elkóborolt, pedig hősies küldetését teljesítette!

Azt persze már egy ideje tudni lehetett, hogy a 12 éves Louis elég jó kutya, de az csak most derült ki, mennyire bátor és nemes lény valójában. A család először eléggé megijedt, mikor az idős állat elkóborolt otthonról, de azt is meglepődve tapasztalták, hogy Louis egy üzenettel a nyakörvén tért vissza.

A kutya állítólag borzasztóan kimerültnek látszott, hazaérve egyszerűen lerogyott a földre, gazdái pedig elolvashatták a nekik címzett üzenetet. A cetlit egy Rob nevű farmer írta, aki Louisék tanyájától néhány mérföldnyire lakik, és akinek Maddy nevű kutyája Louisnak köszönheti életét. 

„Louis a nap hőse. Elvezetett Maddyhez, aki be volt szorulva egy farakás alá. Üdv, Rob” – állt a levélben. Louis állítólag maga kérlelte a gazdát, hogy kövesse őt, így vezette el a bajba jutott Maddyhez, ott pedig a kiszabadításban is segített lelkes ásásával. Sajnos az idős állatot eléggé megviselte a kimerítő kaland, de állítólag egyből jobban lett, mikor másnap Rob és Maddy meglátogatta őt. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top