Család

Imádni való a nagyi, aki Skype-on követte unokája esküvőjét

Az idős hölgy nem volt olyan állapotban, hogy elrepülhetett volna unokája esküvőjére, de azért egy kicsit így is ott lehetett.

Mikor az orvosok azt mondták Irene Humble-nek, hogy sajnos nincs olyan állapotban, hogy unokája esküvőjére repüljön, az idős asszony teljesen magába roskadt. Az idősek otthonában élő nő végül mégis jelen lehetett kicsit a nagy napon, hála ápolóinak, akik elintézték, hogy a nagymama Skype-on követhesse az esküvő minden pillanatát!

Irene az otthon falai között is esküvőhöz illően felöltözött, leült a számítógép elő, és onnan figyelte a képernyőn ünneplő családot. Az otthon személyzete ráadásul még egy szelet tortával és egy pohár pezsgővel is meglepte az idős hölgyet, amiket a „násznéppel együtt” fogyaszthatott el.

A nagymama borzasztóan hálás volt a különleges élményért, és azt mondja, bár a látása már nem túl jó, azért minden rokonát felismerte a képernyőn!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top