Család

Szívszorító ajándék: virágot kapott a születésnapjára az apjától, aki évekkel korábban meghalt

A lány 16 éves korában vesztette el az apját, ám azóta minden évben kapott tőle virágot. Most, a 21. születésnapján kapta az utolsó csokrot.

Keserédes meglepetéssel csengettek be Bailey Sellershez a 21. születésnapján: virágot küldött neki az édesapja, aki már évekkel korábban meghalt. A lány 16 éves volt, amikor az apját rákban elveszítette.

Ám mielőtt a férfi meghalt volna, gondoskodott arról, hogy továbbra is a lánya életének része maradjon: Bailey minden születésnapjára megrendelt egy csokor virágot, és előre kifizette őket. Az utolsót most kapta Bailey, 21 évesen.

Annyira hiányzol, apa

– írta a lány a fehér-lila virágcsokorról készült fotó mellé a Twitteren. Közétette azt a szívszorító üzenetet is, amelyet az édesapja írt neki.

Ez az utolsó levelem, amíg nem találkozunk újra. Nem akarom, hogy a kislányom miattam újabb könnyeket ejtsen, mert már egy jobb helyen vagyok. Te vagy a legdrágább kincsem, és mindig az maradsz. Továbbra is veled maradok minden fontos eseménynél, csak nézz szét, és én ott leszek.

Az apa azt is írta a lányának, hogy mindig tisztelje az édesanyját, maradjon hű önmagához, és éljen teljes életet.

A lány minden évben nagyon várta a virágcsokor miatt a születésnapját, írta, de idén majdnem megszakadt a szíve, mert ez volt utolsó meglepetés az édesapjától.

(Inside Editon)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top