Család

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a 16 éves Lukács Katicát – fotó

Már nemcsak szülei, hanem a rendőrség is keresi a 16 éves Lukács Katicát, aki Budapest XXIII. kerületében tűnt el csütörtökön.

Még nincs 24 órája, hogy a 16 éves Lukács Katica ismeretlen helyre távozott. A fiatal lány keresésébe a rendőrség is bekapcsolódott, akik általános körözést rendeltek el a soroksári lány ellen.

A rendőrség által közreadott fényképen látható Lukács Katica 16 éves, magas, vékony testalkatú, vállig érő hajú. Eltűnésekor fekete kabátot, fehér, kapucnis pulóvert, kék farmernadrágot és fekete, hosszú szárú csizmát viselt.

Lukács Katica – fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lukács Katicát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top