Család

Ezért utálta a kislányával közös fotóját az anya

Az anya elégedetlen volt a külsejével a fotón, ám aztán rájött, hogy vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is.

Egy népszerű blogger, Olivia White a kislányával látható azon a csodaszép fotón, melyet először mégsem akart megosztani követőivel. Az anya ugyanis utálta a képet amiatt, mert hurkás rajta a hasa. Később azonban úgy döntött, hogy mégis posztolja a fotót, egyrészt azért, mert egy gyönyörű pillanatot örökít meg, másrészt pedig azért, hogy mindenkit emlékeztessen arra, hogy mások is küzdenek a testükkel kapcsolatos bizonytalanságokkal, ezzel a problémával senki nincs egyedül.

Miután közzétette a fotót, rengeteg lájkot és pozitív kommentet kapott. Mindemellett írt neki egy asszony is, aki nemrégiben veszítette el két nagyobbik fiát egy autóbalesetben. Nagyon megbánta, hogy nincsenek közös fotói a fiaival, azért, mert a külseje miatt aggódott, és nem akart a képeken szerepelni.

Olivia ezek után minden szülőnek azt tanácsolta, hogy a lehető legtöbb fotót készítsék a gyerekeikkel és ne törődjenek azzal, hogy néznek ki a képeken, ne hagyják, hogy ez a körülmény útját állja annak, hogy megörökítsék a közös emlékeket.

metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top