nlc.hu
Család
Nem lesz ma meghatóbb az apukája sírkövét ölelő kisfiú fotójánál

Nem lesz ma meghatóbb az apukája sírkövét ölelő kisfiú fotójánál

Az ötéves Mylan és nyolcéves testvére, Mason most járt először apukájuk sírjánál. A megható pillanatot, ahogy a kisebbik fiú megöleli a sírkövet, a kicsik anyukája örökítette meg.

A két kisfiú édesapját, a 37 éves hivatásos katonatisztet, Fred Brazelt idén februárban diagnosztizálták négyes stádiumú végbélrákkal, amikor még Kentuckyban állomásozott. A diagnózist követően azonnal visszatért otthonába, Colorado Springsbe, ám orvosa csak helyben hagyni tudta a korábbi diagnózist, valamint közölte azt is, hogy a daganat áttétet adott a férfi májába.

„Hiába szerettük volna a műtétet, az orvosok közölték, hogy a daganat szétterjedtsége miatt nem tudják megoperálni Fredet” – ezt már a férfi anyósa írta az orvosi költségek fedezésére létrejött adománygyűjtő oldalon. Itt kiderült az is, hogy Fred betegségét kizárólag kemoterápiával tudják kezelni az orvosok, és hogy a vőnek hetente egy kezelésre van szüksége.

Fred végül a kezelések ellenére idén júliusban meghalt. Felesége, a 29 éves Kait és két kisfia, az ötéves Mylan és nyolcéves testvére, Mason azóta nem járt a férfi sírjánál. Kait az ABC News amerikai hírcsatornának elmondta, azért nem mentek ki a sírhoz, mert képtelen volt szembesülni azzal, hogy imádott férje nincs többé.

Nem sokkal ezelőtt azonban Kait és fiai kilátogattak Fredhez a temetőbe, az anya itt készítette azokat a szívszaggató képeket, melyek azóta vírusszerűen terjednek a közösségi médiában. „Az idősebb fiam, Mason kért meg, hogy menjünk ki a sírhoz, mert rengeteg dolgot szeretett volna elújságolni az apjának” – mesélte az anyuka.

Miközben Mason az édesapjának mesélt, öccse, Mylan szundikált. Távozáskor azonban ő volt az, aki visszafordult, és megölelte a sírkövet, mert mint mondta, érezte, hogy apukája ott van a közelükben, és nem tudta csak úgy, búcsú nélkül otthagyni őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top