Család

Bottal fenyítette a gyerekeket a Mikulásnak öltözött férfi – videó

Vizsgálatot indított a román gyermekvédelmi hatóság amiatt a videofelvétel miatt, amin egy Mikulás-ruhába öltözött férfi bottal fenyít, meg is üt egy kisfiút.

Kiskorúakkal való rossz bánásmód miatt indított eljárást a Beszterce-Naszód megyei gyermekvédelmi hatóság annak az ötéves, borgóbesztercei kisfiúnak az ügyében, akit a közösségi oldalakon megosztott felvétel tanúsága szerint bottal megfenyegetett és meg is ütött egy Mikulásnak öltözött férfi – írja a Transindex.

A közreadott felvételen látható, amint egy Mikulásnak öltözött férfi nem túl kedvesen, de a jelenlévők megelégedésére botjával fenyeget, majd meg is üt egy kisfiút. Mindez az anya jelenlétében történik, aki felszólítja a kisfiút, ígérje meg a Mikulásnak, hogy szófogadó lesz. A szobában van egy kislány is, akire ráparancsolnak, hogy ereszkedjen térdre, és mondjon el egy imádságot.

A felvételt a gyermekek külföldön dolgozó édesapja küldte el a gyermekvédelmi hatóságoknak, miután tudomást szerzett az esetről.

A rendőrség azonosította a 31 éves nőt és a 40 éves, Mikulásnak öltözött férfit, és eljárást indított ellenük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top