Család

A bevásárlás maga a pokol, ezt már a gyerekek is jól tudják

Amikor hosszú percek óta állok kilométer hosszú sorban a pénztárnál, és az előttem lévő anyuka kisfia egyszer csak földre veti magát, és izomból üvölteni kezd, egyszerűen nem tudok nem együtt érezni vele. A lelke mélyén minden vásárlásfóbiás egy ilyen ordító kisgyerek.

Ha azt mondom, bevásárlás, egy csomó embert kiver a víz – köztük engem is. Ha pedig azt mondom: karácsonyi bevásárlás, akkor már érzem is azt a nyugtalanító bizsergést, ami tarkótájékon indul, majd végigfut a gerincem mentén egészen a kis lábujjamig, merő lúdbőrbe borítva az egész testemet. A hétvégi bevásárlás főleg így, az ünnepekhez közeledve kész rémálom, de hát felnőtt emberek vagyunk, igyekszünk civilizáltan viselkedve túlélni. A gyerekek azonban még őszinte emberkék, ők nem palástolják az érzelmeiket, és változatos ugyanakkor rém vicces módokon adják tudtunkra, hogy hagyjuk a fenébe a bevásárlókocsi tologatást, hát mennyire unalmas már ez az egész. A következő képek főszereplői egytől egyig az érzelemkifejezés nagymesterei.

A kín első tünetei 5 percen belül jelentkeznek,

a tizedik perc után az ember már a túlélésért küzd.

„Valaki mentsen meg!”

Aztán szép csendben feladja,

egyszerűen kidől,

vagy megpróbál kámforrá válni,

több-kevesebb sikerrel.

A lányok valamivel tovább bírják,

de végül ők is belátják,

hogy a bevásárlás szívás.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top