Család

Médiahekket kiáltanak a pucérkodós oldal készítői

Állítólag csak egy félresikerült marketingfogás, egy médiahekk volt az a hír, hogy szórólapon toboroznak új tagokat egy meztelenkedésre buzdító honlap munkatársai a komáromi iskolák környékén.

Tegnap mi is beszámoltunk arról a magyar honlapról, amelyik pucér fotókért cserébe ígért fesztiválbelépőket, és újdonsült tagjait komáromi iskolák környékén osztogatott szórólapon toborozta.

A honlap készítői mára azzal a magyarázattal álltak elő, hogy az egész csak átverés, egy félresikerült gerillamarketing volt, amit szinte az egész országos sajtó bevett. Magyarázatuk szerint a szórólapos történetet egy munkatársuk által, egy aggódó anyuka nevében írt levél terjeszthette el, amiből végül országos médiaérdeklődés kerekedett.

„Elnézést kérünk mindazoktól, beleértve a média tisztelt képviselőit is, akik jóérzését megsértettük ezen balul elsült médiaakciónkkal” – írják az oldalon a szervezők, akik azóta elérhetetlenné tették az oldalt, és csak a közleményük olvasható rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top