Család

Állati családok, amelyeknek képtelenség betelni a képeivel

Olyan rendhagyó duók és triók következnek most, amelyeknek az Instagramját garantáltan követni fogod – ha esetleg eddig nem tetted volna –, és garantáltan a rabjukká válsz. Mindörökre.

Mi is lehetne nagyobb like-mágnes a közösségi oldalakon, mint egy cuki kis állat. Kézenfekvő a megoldás: több cuki kis állat. Fantasztikusan édes duókat és triókat mutatunk most be nektek, ha ti is elkezditek követni őket, higgyétek el, jobb hely lesz az Instagram-fiókotok.

Kezdjük a legszínesebb társasággal

Csivavák, macska, hörcsög, törpe erszényesmókus – így áll össze a Yutafamily, már ami a négylábú képviselőket illeti. El lehet képzelni, hogy egy ilyen patchworkcsaládban mennyi minden történik.

Egyrészt…

Másrészt…

@yutafamily által megosztott bejegyzés,

És mellesleg…

2 kutya + 1 macska = mérhetetlen bűbáj

Milyen csodálatos dolga lehet annak a macskának, amelyik mellett két ilyen derék kutya is testőrködik. Watson és Kiko odavannak a család cicájáért, mindenhova követik, együtt alszanak vele, amit persze a mázlista macsek eléggé jól visel.

Unatkozik? Vegyen mosómedvét!

Pumpkin, a mosómedve rettentő szerencsés kis fickó. Aprócska kölyök volt, amikor rálelt a gazdája, és mivel sehol sem találta az anyját, magához vette. Akkor már volt két kutyája, de úgy gondolta, egy mosómedve még pont jól fog jönni a háztartásban. Viselkedését tekintve azóta Pumpkin remekül hasonult két kollégájához. Például rendes kutya módjára hempereg velük a kanapén. Ennek a triumvirátusnak aztán tényleg olyan fotókat köszönhetünk, amelyek mosolyra fakasztanak mindenkit, akinek van szíve.

Jacob és Bruno, a két gentleman

És ha már állati családoknál tartunk, semmiképp sem maradhat ki a felsorolásból Jacob és Bruno, a két tacskó. Valóságos divatikonok!

Chochie és Lochie, a burma testvérpár

Ha létezne egy Henye-land nevű hely, az biztos, hogy a királyai a most következő macsekok lennének. A két burmai fajtájú macska teljesen össze van nőve, és a fotók tanúsága szerint napjaik nagyrészt abból állnak, hogy pincétől padlásig végighenyélik az otthonukat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top