Család

Ezektől a kisbabáktól elolvadtunk 2017-ben

A kisbabáktól úgy általában elolvadunk, mindegy, milyen évet írunk. Ha babát látunk, akkor mindig kileng a cukiságmérő bennünk.

Valószínűleg belénk van kódolva, hogy a babáktól muszáj olvadozni, felébred bennünk a védelmező, aki gondoskodni akar a kis magatehetetlen cukiságokról. Aztán, amikor megnőnek, akkor sűrűn emlékeztetjük magunkat, hogy volt idő, amikor pici babaként szuszogtak a nyakunkba, és nem tudtunk rájuk haragudni még akkor sem, amikor az éjszaka közepén felverték az egész házat.

Mivel cukiságból sosem elég és idén is jutott jó nagy adag belőle, ezért kiválogattuk azokat a babákat, piciket, akik a legkedvesebbek voltak 2017-ben a szívünknek.

Baba és kutya: mindig verhetetlen páros

Az apa, Timothy Jones nem foghatott mellé, amikor úgy döntött, Jaspert, a család kutyáját és újszülött babáját, Stant egymás mellé ülteti, és lefotózza őket. Aztán abba sem hagyta Stan kétéves koráig a közös fotózást. A fotel egyébként a kutya kedvenc helye, így alakult, hogy épp ez lett a fotózások állandó helyszíne.

Egyből hat baba, ráadásul mindnek tűzoltó az apukája

Van valami a tűzoltókkal, hogy olyan átkozottul vonzóak, talán mert instant hős mindenki, aki ilyen veszélyes munkára vállalkozik. Ha pedig az ilyen kemény pasik büszkélkednek a babáikkal, attól azonnal tócsává olvadunk. Az iowai tűzoltóállomáson teljesen véletlenül alig pár hét különbséggel született babája hat tűzoltónak is, amit egy különleges fotóval ünnepeltek meg.

A kalandor baba

Ha egyszer egy illusztrátornak születik babája, akkor egyértelmű, hogy abból valami kreatív dolog sül ki. Thu Pham babája olyan kalandokban vehetett részt a körülötte megjelenő rajzokon, amiket biztos boldogan néz majd vissza nagyobb korában.

Az legegyformább ikrek

Egy baba is cuki, de ha rögtön kettőt látunk belőle, akkor pláne muszáj mosolyogni. Peter Lok és Amber Yong ikerbabái igazi Instagram-sztárok már, a két kislány celebeket utasít maga mögé rajongótáborával. Nem sima, szokásos babafotókat posztoltak a szülők, hanem megadták a módját, és humort csempésztek a képekbe, követőik legnagyobb örömére.

A baba, aki szétrollkodta a nagybátyja fotóit

Augie baba nem aprózta el, anyukája ötlete alapján modell nagybátyja fotóit utánozta le, aminek eszméletlen vicces eredménye lett. Azt nem tudjuk, a nagybácsi mit szól a trollkodáshoz – valószínűleg jókat mosolyog rajta –, mindenesetre nekünk könnyű a döntés: egyértelműen a kisfiú nyerte el a szívünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top