Család

Együtt fogyott és izmosodott a négytagú család

A négytagú család egymás támogatásával csinálta végig a nagy átalakulást, fél év alatt pedig teljesen megváltozott mindannyiuk külseje.

Az egész azzal kezdődött, hogy a kínai fotós Jesse megkérte édesanyját, költözzön be hozzájuk segédkezni terhes felesége utolsó heteire. Ha már így összejöttek, a srácnak eszébe jutott, hogy apukáját is meginvitálja, és a családi kötelék elmélyítésének érdekében még egy közös programot is kitalált: a közös fogyást.

Szerencsére mindenki hajlott a dologra, így először csak gyaloglással és kocogással indítottak, majd rendszeres látogatói lettek a helyi edzőtermeknek is. Hat hónap alatt mindannyian hihetetlen változásokon mentek keresztül, de főleg Jesse édesapja, aki nemcsak teljesen megszabadult sörhasától, de sokkal egészségesebb és magabiztosabb ember is lett.

A projektet eredetileg csak néhány hónaposra tervezték, de mostanra úgy tűnik, mindannyiuknak életmódjává vált az egészséges diéta és a sport! 

Még több kép a család tagjainak nagy átalakulásáról:

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top