Család

Csak színleli terhességét az emberek szerint a kismama, mert nem nő a hasa

Megszégyenítették a kismamát túl kicsi hasa miatt.

Az embereknek túl sok idejük van valószínűleg. Ahelyett, hogy a saját problémáikkal foglalkoznának, inkább másét állítják a középpontba. Ezt mutatja a 18 éves Reanna Stephens története is. Az anyát terhessége idején többször is megszégyenítették, mert túl kicsi volt a hasa. Sőt, volt aki egyenesen azt állította, a fiatal nő csak színleli a terhességét, és igazából nem is vár gyereket. 

Reanna azt állítja, hogy egészséges vegán étrendjének és a folyamatos kardio- és jógaedzéseinek köszönhetően maradt viszonylag lapos a hasa várandóssága idején is. Az anya éppen ezért meg akarta osztani történetét, hogy megmutassa, kicsi hassal is lehetnek egészségesek a várandós anyukák.

Forrás: Caters News

„Az emberek megjegyzései tényleg erősen hatással vannak rám. Megpróbálok nyugodt maradni, mivel tudom, hogy én és a baba is egészségesek vagyunk. A gyerekem minden hónapban tökéletesen fejlődik és növekszik, mint mindenki másé. Én szeretem a kis pocakomat, bár nem nagy, de azt hiszem, a maga módján tökéletes, és ez az én testem, az én hasammal, senki másé.”

Reanna most hat hónapos terhes, gyereke születése áprilisban esedékes. Azt mondja, hogy amikor az emberek rájönnek, hogy várandós, nagyon gyorsan ítélkeznek. Csúnya pillantást vetnek rá, azt hiszik, csak hazudja, hogy terhes, vagy épp azt gondolják, biztos baja van vagy lesz a gyereknek. Van, aki úgy gondolja, étkezési tanácsokat kell adnia a kismamának, mert látszólag nem eszik semmit, ezt pedig nem teheti meg magával és a magzatával szemben sem. Mindezt teszik úgy, hogy javarészt idegenek, és semmit sem tudnak Reanna életmódjáról. 

A nő, ahogy édesanyja is, világéletében sokat sportolt, és egészséges életmódot folytatott. Reanna édesanyja már hét hónapos terhes volt, mikor látszani kezdett gömbölyödő hasa. Szerencsére a nő családja sokat segít, hogy a kismama csak magára és leendő gyermekére koncentráljon, a gyűlölködő, buta megjegyzéseket pedig figyelmen kívül hagyja. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top