Család

Macskát kapott maga mellé a szorongó kutyus

Nincs az a szorongás, amit ne tudna felolvasztani egy tüneményes, selymesszőrű cicus, még akkor is, ha a szorongó lény történetesen egy kutya.

Mikor Samantha Kreisler örökbe fogadta a Lady nevű kutyust, tisztában volt vele, hogy nem lesz egyszerű dolga az állattal. Ladynek nemcsak az emésztésével és a bőrével voltak problémái, a legnagyobb gondot az okozta, hogy szinte belebetegedett, mikor Kreisler kitette a lábát a lakásból. Mivel a nő nem vesztegelhetett örökké a kutyus mellett, zseniális megoldást talált a szorongó Lady számára: befogadott mellé egy tündéri kiscicát!

Az ötlet onnan jött, hogy megfigyelte, a kutya rövid idő alatt összebarátkozott a szomszéd Bruce nevű macskájával. Ezek után nem is volt olyan meglepő, hogy a befogadott cicus, Kitty azonnal Lady legjobb barátja lett – együtt játszanak, együtt alszanak, gyakorlatilag el sem mozdulnak egymás mellől. A kutyát pedig mintha teljesen kicserélték volna: korábban rendszeresen hányt, mikor Samantha elhagyta a lakást, most békésen szunyókál Kitty oldalán… Úgy tűnik, a terápiás kiscica még a kutyáknál is bevethető!

Nézegess még több cuki állatbarátságot az NLCafén:

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top