Család

Sokkoló fotókkal mutatja meg az apuka, mennyire fontos a bukósisak a gyerekeknek

Brutális képeket osztott meg egy apuka kisfia összetört arcáról, pedig ez még a szerencsés eset – ha nem viselt volna bukósisakot most már valószínűleg nem élne.

A 11 éves Morgan hazafelé biciklizett az iskolából, mikor megpróbált felugratni a padkára, hogy biztonságosan tudjon haladni az egyirányú úton. A fiúnak nem sikerült a mozdulat, a bicikli kerekei megcsúsztak, ő pedig lerepült a bringáról, egyenesen szembe egy kőfalnak.

Morgant egy vadidegen fuvarozta a kórházba, ahol azonnal ellátták a fiút, de így is durva sérüléseket szenvedett: az orra teljesen széttört és valószínűleg csak plasztikai műtétekkel lehet majd helyreállítani arca eredeti struktúráját. A kórházi ágyon fekvő gyerekről készült sokkoló fotókat a fiú édesapja, Aaron Davis osztotta meg a neten, mert így szeretné felhívni a figyelmet a bukósisak-viselés fontosságára. A férfi azt mondta, az orvosok szerint ha Morganen nem lett volna bukósisak, az ütés nagy részét a koponyája fogta volna fel, és a gyerek valószínűleg már nem élne.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top