Család

Halott édesapjukat simogatták, egész nap nem mozdultak mellőle, hátha felébred

Szívszorító történetet osztott meg saját közösségi oldalán egy brit édesanya, akinek két- és négyéves gyerekei egész álló nap étlen-szomjan virrasztottak halott apjuk mellett, hátha felébred.

Helen Daykin férje szívrohamban halt meg egy olyan reggelen, amikor Helen munkába indult, és a gyerekek felügyeletét az apára bízta. A férfi még le sem tudott jönni az emeleti hálószobából, korán érte az infarktus. Az anya már nem volt otthon, a 2 és 4 éves gyerekek viszont még igen, és tizenkét órán keresztül nem tágítottak halott édesapjuk mellől. 

Simogatták, ölelgették őt, Helen Daykin posztja szerint még gyomorrontás elleni tablettát is adtak az apjuknak, hátha egyszer magához tér. Iris és Pearl aznap nem ettek és nem ittak, végig az apjuk teste mellett voltak. Az anya csak azután kezdte sejteni, hogy baj lehet, hogy hiába hívta, a férje nem vette fel a telefont. Már délután volt, amikor Helen megkérte a nagymamát, hogy menjen át hozzájuk, nézze meg, hogy minden rendben van-e. A nagymama azonban nem tudott elsőre bejutni a házba, senki nem nyitott neki ajtót, a kiszállított tej még mindig a lábtörlőn áll, a sötétítő függönyök még mindig be voltak húzva. Hívta a rendőrséget. 

Az apa mellett kitartó gyerekeknek az étlen-szomjan töltött 12 órától szerencsére nem esett bajuk, viszont a tragikus élmények megrázták őket, az idősebbik, Pearl egyértelműen lelki traumát szenvedett.

(via Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top