Család

Majdnem leégette a házat a palacsintatolvaj kutya

Majdnem tragédia lett a kutya ártatlannak induló csínytevéséből. A tűzoltók most remélik, a többi kutyatartó (és kutya) tanul az esetből.

Az odáig még egy sima cuki hír is lehetne, hogy egy kutya megpróbálta ellopni a maradék palacsintát a reggelizőasztalról. De egy massachusettsi otthonban majdnem tragédia lett az eset vége: a család egyik kutyája egyedül volt otthon, mikor a konyhába settenkedett, hogy elcsenje a gázról a maradék palacsintát. Csakhogy véletlenül beindította a tűzhelyet, amiből hamarosan elkezdett elterjedni a tűz az egész házban.

A család biztonsági kamerájának felvételén jól látszik, ahogy a bűnös kutya és társa kisomfordálnak a folyamatosan füsttel telő nappaliba, majd rövidesen a tűzoltók is megérkeznek a helyszínre. Szerencsére a családnak volt beépített tűzriasztója, ezért a kutyáknak sem esett bántódásuk.

A tűzoltók szeretnék felhívni rá a figyelmet, hogy ügyeljünk az otthon hagyott kedvencekre, de jobb, ha a lopásra hajlamos kutyák is mélyen magukba néznek az eset után.

 

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top