Család

Összeházasodott az egykor egy videó kedvéért házaspárként pózoló pár

Egy iskolai vallási oktatási videóban alakítottak házaspárt, 13 évvel később tényleg egybekeltek.

Carrie először 2003-ban találkozott Iannel. A nő későbbi elmondása szerint már akkor is vonzódott a férfihez. Találkozásuk után egy évvel a hampshire-i Szentháromság-templom önkénteseket keresett egy esküvői ceremóniás oktatási videó készítéséhez, melybe Carrie-t és Iant választották jegyespárnak.

Forrás: PA Real Life/Mark Robbins Photography

A közös munka során mindketten nagyon jól érezték magukat, de sokáig nem volt folytatása a dolognak. Csak 2013-ban vették fel újra a kapcsolatot a Facebookon. Körülbelül egy héttel az első üzenetváltásuk után személyesen is találkoztak. A találkozó közös ebédnek indult, végül hajnalig beszélgettek, olyan jól érezték magukat együtt. A pár azóta elválaszthatatlan, Ian 2014-ben megkérte Carrie kezét. 

Na és hol máshol tartotta volna a pár az esküvőjét, mint a Szentháromság-templomban, ahol egykor már „egybekeltek”. Ennél helyesebb és meghatóbb egymásra találást mi sem tudnánk elképzelni.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top