nlc.hu
Család
Pedofilnak nézték az apát, aki lányával közösen vett ki egy szobát

Pedofilnak nézték az apát, aki lányával közösen vett ki egy szobát

Rendőrök törték rá egy férfira az ajtót egy brit szállodában, mert a személyzet szerint pedofil, és épp megrontani készült azt a 14 éves lányt, akivel közös szobát vettek ki. Hamar kiderült, hogy a férfi beteg édesanyját látogatta meg lányával közösen.

Karl Pollard édesanyja tüdőbetegségben szenved, ezért a férfi úgy döntött, hogy a hétvégén meglátogatja a nőt, a látogatásra pedig elviszi 14 éves lányát is. Ki is vettek egy szobát a beteg asszony otthonától húsz perc sétányira, a macclesfieldi Travelodge hotellánc egyik szállodájában, ahol már csak egy szabad szoba volt.

Pollard épp a fogát mosta, amikor rendőrök törték rájuk az ajtót. Az Independent beszámolója szerint a Travelodge munkatársai jelentették náluk, hogy Karl Pollard pedofil lehet, aki egy kiskorú áldozatot csalhatott a szobájába. A rendőrök hosszasan faggatták a 14 éves lányt is, aki sírva győzködte őket, hogy a férfi nem pedofil, hanem az édesapja. Végül a rendőrök, mintha mi sem történt volna, távoztak.

„Ezt az egészet nem hiszem el. Eléggé megterhelő volt az út érzelmileg, ez pedig csak még rosszabbá tette. Egyik pillanatban még mostam a fogam, a másikban pedig már pedofíliával vádolnak” – mondta Karl a Daily Starnak.

Kiderült később, hogy a Travelodge hotel munkatársait kiképezték arra, hogy kiszűrjék a pedofilokat, s korábban több kiskorút mentettek már meg igazi pedofilok karmai közül. Most viszont tévesen következtettek – ismerte el a hotel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top