Család

Ilyen nincs: ottfelejtette feleségét az M5-ös pihenőhelyén egy román férfi

Feleségét hátrahagyva indult el Olaszországba egy román férfi Szegedről, de csak a Balatonnál tűnt fel neki hitvese hiánya. A nőnél se készpénz, se telefon nem volt, így autóstoppal indult férje után.

Nem látta, hogy felesége kiszállt a kocsiból, így nélküle indult tovább Olaszországba egy román férfi és lánya az M5-ös autópálya Szegedhez közeli pihenőhelyéről. A férfi azt hitte, neje a hátsó ülésen alszik, de csak több száz kilométer után, a Balatonnál esett le neki, hogy a feleségét elhagyta.

Szegednél még megvolt

A Szegedhez közeli pihenőben felejtett asszonynál sem telefon, sem készpénz, sem okmány nem maradt, így a leleményes nő autóstoppal indult családja után, és egészen Balatonkeresztúrig jutott, ahol egy benzinkútról rendőri segítséget kért. Férje pedig eközben a román nagykövetséggel vette fel a kapcsolatot.

Újra együtt – Fotó: police.hu

A család tagjai a követség és a rendőrség közreműködésével a fonyódi autópálya-rendőrségen találkoztak, majd folytatták útjukat – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top