Család

Válni akartak, mikor megtudták, hogy már 13 éve érvénytelen a házasságuk

A nyíradonyi anyakönyvvezető tévedése miatt nem is volt érvényes annak a párnak a házassága, amelynek tagjai most akarnak elválni.

Vicces és szomorú történetről írt a 24.hu. Egy olyan nyíradonyi házaspár a főszereplő, akik éppen válni akartak, mikor megtudták, hogy már 13 éve érvénytelen a házasságuk. Az anyakönyvvezető ugyanis – máig tisztázatlan okból – két héttel 2004-ben kötött házasságuk után törölte az erről szóló bejegyzést.

válás (forrás: Shutterstock)

Forrás: Shutterstock

Noha Pap Jenő és Várhelyi Anikó azóta minden ügyüket férjként és feleségként intézik, most kiderült, hogy okirat-hamisítást követtek el, csakhogy azt nem ők követték el. Miután kiderült a hiba, Várhelyi Anikónak nyilatkozatott kellett tennie a jegyzőnél, hogy érvényes a házassága. A nő szerint így akarták a hivatalban helyrehozni a saját tévedésüket.

Ám szerinte ez a nyilatkozat is hamis, mivel papír szerint a házasság nem érvényes, ezért az ügyet, mint mondta, nem fogja annyiban hagyni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top