Család

Rákosnak adta ki magát, csak hogy két nővel élhessen

Évekig két nővel tartott fenn kapcsolatot egy brit férfi, akit most kettős házassága miatt három hónap börtönre ítélt a bíróság.

Szinte minden hazugságot bevetett két házassága párhuzamos fenntartásának érdekében egy brit férfi, ám végül mégis kiderült az igazság. Andrea 2003-ban ment hozzá a telefonmérnök Michaelhez. A férfi munkájára hivatkozva kezdettől fogva sokat volt távol Andreától és családjától, ám öt évvel később nyaralásukon azt is bejelentette, hogy rákos, ezért a jövőben Newcastle-be kell majd kezelésekre járnia.

Valahányszor meg akartuk volna látogatni Newcastle-ben, hirtelen mindig messzebbre szólította a munkája. A kezelésekkel kapcsolatban pedig folyton megnyugtatott, hogy javul tőlük az állapota.

– emlékszik vissza erre az időszakra Andrea.

Valójában Michael ekkor már egy éve viharos románcot folytatott a Newcastle-ben élő Sallyvel, akit hamis papírokkal hamarosan szintén feleségül vett. Sallynek is munkahelyi kiküldetésekre hivatkozott, amikor éppen Andreához tért haza.

Mindez évekig működött, ám Sally egyszer egy Andrea és Michael nevére címzett üdvözlőkártyát talált a férfi kabátjának zsebében, „Anyának és apának sok szeretettel” felirattal. Ekkor kezdett jobban utánanézni Michael adatainak, illetve ekkor találta meg Andreát is a Facebookon. Andrea végül három év múlva vette rá magát a találkozásra, és mindkét nőben egy világ omlott össze, amikor kiderült az igazság. Azonnal megszakították a kapcsolatot Michaellel, akit a bíróság három hónap börtönbüntetésre ítélt kettős házassága miatt. 

(Forrás: Metro.co.uk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top