Család

Ez az apuka bebizonyítja, hogy az apák is tudnak szoptatni, ha nagyon akarnak – fotó

Nem kell ahhoz nőnek születni, hogy kivegye az ember a részét a szoptatásból.

Lenyűgözte az internetet az a leleményes apuka, aki kitalálta, hogyan szoptassa meg a 10 hónapos kislányát a felesége távollétében. Anthony Favors felfedezése nem egy nagy truváj, a Facebookon mégis több mint 200 ezren osztották meg a posztját.

A 31 éves apuka elmesélte, hogyan került reménytelennek tűnő helyzetbe, mikor egyedül maradt otthon kislányával, a 10 hónapos Lily’ahnával. A kislány különösen kényes, és alig lehet rávenni, hogy cumisüvegből igyon. De enni akkor is kell, ha nincs kéznél az anyuka cicije – ezért az apuka zseniális trükkel rukkolt elő. Egy lyukat vágott a pólóján, amin átdugta a cumisüveg fejét – a trükk pedig csodák csodájára bevált, a kislány olyan nyugodtan vacsorázott meg, mint mikor anyukája szoptatja.

„Nagyon megkönnyebbültem, a világ legjobb apájának éreztem magam” – meséli a büszke apa, majd hozzáteszi: „Sokkal közelebb érzem magamhoz a kislányomat, mint azelőtt.”  A kétkedő kispapáknak pedig azt üzeni: „Az igazi férfiak márpedig bármit megtesznek a gyermekükért!”

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top