Család

Rákattant a Microsoft Paintre, és elképesztő képeket készít a 87 éves nagyi

Te már azt is elfelejtetted, hogy létezik, ám ez az idős asszony csak most fedezte fel magának a Paintet – és milyen jól tette!

Az Instagram legújabb csillaga Concha García Zaera, egy 87 éves nagymama a spanyolországi Valenciából. Az asszonyt művészete tette népszerűvé, mely nem másból áll, mint a jó öreg Microsoft Painttel alkotott képekből.

Concha García Zaera (@conchagzaera) által megosztott bejegyzés,

A nagyi egy rádióinterjúban elmesélte, hogy régen olajfestészetet tanult, a számítógépet pedig az unokái vették neki, ekkor fedezte fel a Paintet. A néni Windows 7-et használ, és egérrel dolgozza ki a képeit, melyeket tájképek vagy képeslapok inspirálnak. Egy mű befejezése pedig akár 2 hetet is igénybe vehet.

Az asszonyt az Instagram-fiók létrehozására is unokái beszélték rá, akik jól ráéreztek a Paint-festményekben rejlő potenciálra. Concha azonban a 90 ezer követője ellenére is szerény maradt. „Nem értem, miért jelentenek ekkora szenzációt a rajzaim, szerintem nagyon egyszerűek” – nyilatkozta a nagymama.

Concha García Zaera (@conchagzaera) által megosztott bejegyzés,

Concha García Zaera (@conchagzaera) által megosztott bejegyzés,

mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top