Család

Felpofozta a doktornő a fülgyulladásos kisfiút

Degeneráltnak is nevezte, amiért félt a vizsgálattól. A család rendőrségi feljelentést és panaszt is tett az ügyben.

Felpofozott egy fülfájós hétéves kisfiút, és vállalhatatlan stílusban beszélt vele és családjával a csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat fül-orr-gégészeti részlegének egyik orvosa. A történtekről a család számolt be a Bors Online-nak.

Az eset körülbelül két héttel ezelőtt történt, amikor a hétéves kisfiú komoly fülfájdalmakra panaszkodott, ezért nagymamája és a család egyik barátja elvitte őt az orvoshoz. Minden rendben zajlott, egészen addig, amíg be nem léptek a rendelőbe.

„Danikának már nagyon fájt a füle, így valahol érthető módon hisztizni és sírni kezdett. A doktornő elővett egy vizsgálóeszközt, hogy megnézze a fülét, de ettől a kisfiú megijedt, és még inkább rázendített” – mesélte a lapnak a család barátja.

Próbáltuk nyugtatni, de időközben a doktornő is hisztis lett, mert így nem tudta megnézni a gyereket. Ezt még elfogadtuk volna, de a bicskanyitogató stílusát már nem.

A doktornő állítólag szó szerint azt mondta a kisfiúnak: „nem vagy magadnál, hogy nem válaszolsz, degenerált vagy?” Ezután az orvos ki akarta küldeni a nagymamáékat, ők azonban erre nem voltak hajlandóak. Ekkor a doktornő megrángatta a kisfiú jobb karját, majd megfogta az állát, és egy pici pofont is adott neki.

A család ezután egy másik orvoshoz vitte a kisfiút, itt pedig kiderült, hogy nem véletlenül sírt: középfülgyulladása volt. Az ügyben rendőrségi feljelentést és panaszt is tettek. A lap telefonos megkeresésére az intézmény közölte, hogy a doktornő már nem dolgozik a rendelőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top