Család

„Szent kötelességed kislányom, hogy szüljél sok magyar gyereket”

Oda fajult a világ, hogy az iskolában hetedikes lányok azt hallgatják hónapok óta történelemórán, hogy sok gyereket kell szülniük, mert fogy a magyar.

Év elején kezdődött, a történelemtanár nagyon a szívén viselheti a magyarság sorsát, ha erre vetemedett egy általános iskolában, hogy 13 éves gyerekek fejét tömje felháborító hülyeségekkel. Szerinte ugyanis az egyetlen és szent célja az kell hogy legyen egy 13 éves lánynak, hogy sok kis magyar gyereket szüljön – csupa nagybetűvel magyart, persze –, mert elfogy a nemzet, ezért migránsokkal fogják betelepíteni szent anyaföldünket.

Annyi sebből vérzik ez a történet, hogy alig tudom, hol kezdjem.

1. Még véletlenül sem az a célja és szent kötelessége egy nőnek úgy általában, hogy gyerekeket hozzon világra.

Egy nő ugyanúgy ember, akinek vannak álmai és tehetsége, meg van lelke és személyisége, mindet ki szeretné teljesíteni élete során, amiből csak egy áll rendelkezésére. Egyáltalán nem akarjuk, mi szülők, hogy arra tanítsák a kamasz lányainkat, hogy érezzék magukat két lábon járó méhnek, ami csak arra vár, hogy babákat szüljön erre a világra.

Persze, szüljön majd, ha érez magában rá késztetést, megtalálta élete párját, úgy érzi, nem tud gyerek nélkül élni. De ne azért szüljön, mert átmossák az agyát kamaszkorában az iskolában, és azt hiszi, hogy ez KÖTELESSÉG, mert fogy a magyar.

2. Nem korrekt ekkora felelősséget tenni tizenéves lányok nyakába, hogy rajtuk múlik egy nemzet sorsa, és ha nem szülnek sok gyereket, akkor miattuk fogunk kihalni.

Nem az ő felelősségük, akármennyire is szeretné a kedves tanár úr beléjük beszélni a gyereket. Egyrészt egy 13 éves még gyerek, igaz, hogy már tudja, hogyan készül egy baba, de az biztos, hogy még nem kellene a szexuális élet gyakorlása felé terelni, főleg nem egy iskolában.

Másrészt pedig ahelyett, hogy tinilányokat nyomasztanának a kihaló magyarság felelősségével, talán feljebb kéne körülnézni, hogy vajon miért nem akarnak szülni, miért nem akarnak gyereket vállalni az emberek és miért érzik azt, hogy nem tudják biztonságban felnevelni a kis magyar babákat.

3. Miért kell bevinni az iskolába a migránsozást?

Eleget látják a gyerekeink a plakátokon, alig győzzük magyarázni, hogy nem úgy van az, ahogy kinéz, és nem kell mindent elhinni, amit a két szemükkel látnak. Erre begyűrűzik a politika az iskolába, és hetente a történelemórán azzal ijesztgetik őket, hogy ha nem szülnek, akkor lerohanják a migránsok az országot.

Komolyan, milyen világ lett ez? Itt tartunk, hogy mumussal és arctalan ellenségekkel riogatják a tini gyerekeket, arra biztatják őket, hogy rendeljenek mindent alá a szülésnek, és olyan nyomást raknak rájuk, amit még egy felnőtt sem bírna el? Nagyon gyorsan el kellene gondolkodni, hogy ez hogy történhet meg egy iskolában, a hetedik osztályban, történelemórán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top