Család

Macskájának köszönheti az életét egy családapa

A hős cica az egész családot felébresztette, mikor gazdája összeesett.

Shotzie-ról, a macskáról senki nem gondolta, hogy bármi heroikus dologra képes lenne. Sőt, azt sem feltételezték róla, hogy egyáltalán érdekli, mi történik a körülötte élő emberekkel. Ám Shotzie most egy életre bebizonyította mindezek ellenkezőjét.

A cica gazdája, Kirk Miller minden reggel 4-kor ébred, és első dolga, hogy megetesse a macskát. Így történt ez aznap is, mikor a férfi az etetést követően összeesett – mint később kiderült, szívinfarktust kapott. Shotzie nem hagyta annyiban a dolgot, visszaszaladt a hálószobába, ahol rávetette magát a férfi feleségére és olyat nyávogott, ami oroszlánüvöltésnek is beillett.

A családanya nem tudta mire vélni a macska szokatlan viselkedését, ezért felkelt, hogy megnézze, mi történt. Így talált a földön heverő, eszméletlen férjére, akihez a hős macskának hála, még időben tudott segítséget hívni. A férfi azóta jól van, a család pedig a tenyerén hordozza az életmentő cicát.

the dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top