Család

Kamera előtt rugdosta a bolt padlóján fekvő unokáját egy kínai nagymama – videó

Egy megrázó videófelvétel miatt háborog jelenleg a kínai internetes közösség: egy nagymama durván megveri unokáját egy boltban, mert a gyerek valamit levett a polcról.

Már a rendőrség is vizsgálódik annak a kínai nagymamának az ügyében, aki saját unokáját verte több percen keresztül egy helyi üzletben. A gyermekbántalmazást a bolt biztonsági kamerája rögzítette, a felvétel pedig felkerült az internetre.

A felvételen látszik, hogy a feldühödött nagyi még akkor is rúgja és üti a kislányt, amikor az magzatpózban hever a bolt padlóján, és akkor sem hagyja abba a bántalmazást, amikor unokája az egyik bolti eladó lába mögött keres menedéket. A kínai nagymamát annyira elborította az agresszió, hogy unokáját fél perc alatt 23-szor ütötte és rúgta meg.

Miután a megrázó jelenetsor felkerült az internetre, egyből terjedni kezdett, hatalmas felháborodást váltva ki az emberekből. A videón felháborodott az agresszív nagymama is, aki vissza is ment a boltba, hogy fenyegetve számon kérje a felvétel nyilvánosságra kerülését.

A Shanghaiist szerint a nagymama azért esett az unokájának, mert a kislány levett valamit a polcról, és kérte, hogy az asszony vegye meg neki.

A kamerafelvételek alapján az ügyben a rendőrség is nyomozást indított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top