Család

Gyűjtést szervez a temetésre a Zöld-foki-szigeteken megölt Noémi családja

Szülővárosában, Kolozsváron búcsúzna a családja Noémitől, akit a milliókat sikkasztó angol barátja ölt meg a Zöld-foki-szigeteken.

Mintegy ötmillió forintra van szüksége a Zöld-foki-szigeteken meggyilkolt Noémi családjának, hogy a lány szülővárosában, Kolozsváron is elbúcsúzhassanak szerettüktől. A Bors szerint a lány végakarata szerint holttestét hamvasztás után tengerben kell szétszórni, ám a gyászoló család szeretne lehetőséget adni mindazoknak, akik Kolozsváron szeretnék leróni kegyeletüket. Eddig mindössze félmillió forint gyűlt össze.

Noémi és angol barátja holttestére a múlt héten találtak a Zöld-foki-szigeteken a rendőrök. A gyanú szerint a férfi végezhetett a lánnyal, miután a brit Titus korábban 400 ezer fontot, közel 143 millió forintot sikkasztott el a brit Országos Egészségügyi Szolgálattól (NHS), majd pár éve mindketten felszívódtak Sussexből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top