Család

Arra kérte a tulajdon lányát, hogy fizesse vissza neki, amit az unokáira költött

Furcsa kéréssel fordult lányához egy idős anya, miután egész hétvégén vigyázott az unokáira.

Egy felzaklatott kétgyermekes anyuka az interneten kért tanácsot más anyukáktól, mert mint írta, édesanyja alaposan meglepte a viselkedésével. A nagymama évente maximum kétszer látja unokáit, ezért az édesanya úgy gondolta, hogy örülni fog annak a pár napnak, amit velük tölthet.  Mivel neki dolgoznia kellett, bekészített mindenféle ételt a gyerekeknek és a nagymamának. Ennek ellenére azonban a nagymama gyorséttermekbe vitte a gyerekeket, és különböző programokat csinált velük a városban. Mindezzel még nem is lett volna problémája az anyukának, ám pár nappal később édesanyja azzal a kéréssel hívta fel, hogy fizesse vissza neki a pénzt, amit az unokákra költött. 

Azzal indokolta kérését, hogy nyugdíjas és most költöztek új házba férjével, amire elment a megtakarításuk. Az édesanyát meglepte a kérés, hiszen mégis csak a tulajdon anyjáról van szó, ráadásul a nagymama nagyon is tisztában van vele, hogy gyermeke mennyire nehéz anyagi helyzetben van. Ezért is kérte meg őt, hogy  a gyerekekre vigyázzon, és nem babysittert hívott. A legtöbb kommentelő anyukát felháborította a nagymama viselkedése, többen viszont azt tanácsolták a kétgyermekes anyukának, hogy fizessen, és többé ne kérjen segítséget édesanyjától.

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top