nlc.hu
Család
Merlin gyászát nem varázslat enyhítette (X)

Merlin gyászát nem varázslat enyhítette (X)

A fekete szőrű, fehér „mellényes” kutyus, Merlin gazdája tavaly hunyt el, így került egyesületünk, a HEROSZ gondozásába. Hosszú hónapokig csak gubbasztott a házában és bánatos szemekkel nézett ránk. Megértettük a gyászát, a változás miatti félelmét. Nagy türelemmel és szeretettel csalogattuk ki a kuckójából, hívtuk sétálni. Lassacskán tanult meg újra bízni és kötődni. Egyik rendezvényünk alkalmával egy fiatal pár szeme megakadt a bátortalan kis jószágon, befogadták őt. Merlin ma már újra lakásban él, szerető családban. Sikertörténete nem egyedi eset. A HEROSZ–nak öt menhelye van országszerte, tavaly 763 kutyának és 323 macskának találtunk új gazdit. Gyógyítottuk, műttettük őket, ha kellett, de igyekeztünk lelki traumáikat is kezelni egyedi törődéssel, mert tudjuk, hogy az emberi depresszióhoz hasonló állapotba kerülnek, ha - bárhogyan is - elveszítik embertársukat.

Ahhoz, hogy esélyt adhassunk az elhagyott, vagy kidobott állatoknak egy jobb és boldogabb életre, nagy szükségünk van a jó érzésű, állatszerető emberek segítségére!

Arra kérünk mindenkit, hogy támogassa adója 1%-ával az országban legtöbb állatotthont működtető HEROSZ-t!

NE HAGYJA ELVESZNI! Nálunk életeket menthet vele! Adószámunk: 19816016-1-43”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top