Család

Ballagási ünnepségen kérték meg a szolnoki lány kezét

Az iskolai ballagáson, tanárok és diákok előtt kérte meg végzős barátnője kezét az iskola egyik volt tanulója.

Különleges eseménnyel zárult a Szolnoki Szolgáltatási SZC Ruhaipari Szakközép- és Szakiskolájának idei ballagása. Az eseményen ugyanis az intézmény egyik volt diákja megkérte végzős, ballagó barátnője kezét.

„Eljött a nap, amire vártam. Összekötnéd velem az életedet?” – kérdezte barátnőjétől térden állva Ottó, aki hentesként végzett korábban az iskolában. A péknek tanuló Dia örömében elsírta magát, majd igent mondott.

„Hat éve leszünk lassan együtt, én tizenhárom, ő pedig tizenhét éves volt, amikor megismerkedtünk. Ő hentesnek tanult itt, a Risziben, és én is ide szerettem volna járni, mert megtetszett az iskola” – mesélte a Szoljonnak a szőke lány, aki nagyon meglepődött, mikor Ottó beszéde után kihívta a színpadra.

Ugyanis Ottó csak úgy nem kérhette meg a ballagási ünnepségen Dia kezét, ezért az iskola igazgatójával szövetkezve úgy intézték, hogy a fiú egy beszéddel köszöntse az iskolát, mint öregdiák.

„Egy kicsit izgultam előtte, de az volt minden álmom, hogy megkérjem Diána kezét. Ezt mindenképpen az iskolában szerettem volna megtenni, mivel mindkettőnket szép emlékek fűznek ide” – mondta a lapnak Ottó.

Az esküvő időpontját viszont még nem tudják, ugyanis Dia most az előtte álló vizsgákra koncentrál. Azt viszont már tudják, hogy külföldön fognak dolgozni, de az országot még nem választották ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top